Monday, 15 August 2011

Testimoni Kurus

Dari sehari ke sehari nak wat posting pasal testimoni pengguna-pengguna PB ni..tapii asyiklaaa tertangguh sebab busy punya pasal. Ok sebenarnya banyak testimoni pasal PB ni..from big size kepada small size..from backpain kepada no more back pain..yang nak conceive..yang migrain..yang angin senggugut heheh..banyakkk lagiii. But today we just focus on kurus punya testimonila ye. Malas nak cerita banyak2..kita layan gambar ok.."picture speaks a thousand words" happy viewing uoolllsss!!!

 
Wani before and after

Taraaa..latest pic of wani..she's a mother of 2 kids

My schoolmate Hajar

 CDM Kak Ana before 98kgs

CDM Kak Ana now 56 kg

Yong not even a month using PB..slimkannn

 Ieja my bisnes partner in April 2011..lemak2 yang obvious

See..the slimming transformation in Jun 2011

 Fazi before 80kgs

Fazi after 58 kg

 Adik ieja before no cutting yee

The instant effect works..nampak cutting badan dan rasa lebih selesa

Ok girlsss..cukup tak viewing untuk hari ini? Banyak lagiii sebenarnya tapi dah tak larat nak tepek2 gambau..cukupla buat masa sekarang ni. Macam mana teruja tak untuk kurus dan slim dan cantik dan sihat especially bila raya nak menjelang tiba ni?? Mereka-mereka di atas cuma pakai PB dan minum lactolite secara konsisten dan hasilnyaaa amazingggg!!!. Siapa-siapa yang nak try PB ni meh kita roger2 ok. You can feel the instant effect.

"Sayangi Diri Anda Setiap Hari"
Phone Number: 012-2057182
Email: premiumbeautiful2011@gmail.com

1 comment:

  1. Btul tu .. Sape yg pakai konpem kurus n sehat :)

    ReplyDelete